Ontmoetingsavond , samen eten en elkaar ontmoeten.

Op vrijdag 29 maart a.s. organiseert HERA, internationale vrouwengroep in Overdinkel, voor de derde keer weer een ontmoetingsavond in het Kulturhus in Overdinkel. HERA is een van de groepen die onder verantwoordelijkheid van Stichting Fundament activiteiten, voor en door burgers, organiseert in de gemeente Losser. Uit eigen ervaring weten de deelneemsters van HERA hoe belangrijk het is om deel uit te maken van een groep. Zij willen dit graag delen en een bijdrage leveren aan de samenhang tussen de inwoners van Overdinkel en de gemeente Losser.

De ontmoetingsavond staat helemaal in het teken van met elkaar eten, praten, zingen en dansen. Kortom gezellig samenzijn en kennis maken met elkaars cultuur. Er wordt een lopend buffet aangeboden dat door de internationale vrouwengroep van Overdinkel HERA is bereid. Bovendien is er muziek uit alle windstreken om op te dansen en er kan door de aanwezigen ook muziek gemaakt worden.
De avond begint om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. De zaal in het kulturhus ’t Trefhuus, Prins Hendrikstraat 4 in Overdinkel is open vanaf 17.30 uur. In verband met de voorbereiding van het Internationale buffet moet u zich voor deze avond aanmelden.

Aanmelden kan tot en met maandag 25 Maart as. door te mailen naar: info@stichtingfundament.nl of te bellen naar het kulturus ‘t Trefhuus in Overdinkel naar telnummer: 053-5361850

De kosten bedragen € 10.00 incl. een kop koffie/thee, excl. drankjes.
U bent namens HERA van harte welkom op deze gezellige ontmoetingsavond.
Geef u snel op. Want Vol is Vol.