Geslaagd voor computertypen

Onlangs legden de deelnemers van de cursus Computertypen van Stichting Fundament met succes het officiële examen voor het diploma computertypen van de VSLM af. Alle cursisten die deel hebben genomen aan de cursus die in februari is gestart zijn geslaagd. De typecursussen van Stichting Fundament worden verzorgd door Astrid de Jong en kennen al jaren een hoog slagingspercentage en ook deze keer was er sprake van een slagingspercentage van 100%.

Nieuwe cursussen van start

Na de zomervakantie starten bij  bij voldoende deelname twee nieuwe cursussen op de woensdagmiddag. Voor deze cursussen zijn nog plaatsen beschikbaar.  Zie ons activiteitenoverzicht »

De cursussen Computertypen zijn bestemd voor kinderen van groep 8 van het basisonderwijs en de groepen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs en worden sinds januari van dit jaar gehouden in de locatie van het Twents Carmel College in Losser. Het betreft een opleiding tot deelname aan een officieel diploma computertypen van de VSLM. Een belangrijk kenmerk van de cursus is dat kinderen thuis op de computer moeten oefenen. De cursus bestaande uit 16 lessen van een uur. De prijs voor de cursus bedraagt € 185, – inclusief examengeld en lesmateriaal in bruikleen (gespreide betaling is mogelijk).

Mocht een kind echter onverhoopt niet slagen dan biedt Stichting Fundament een uniek aanbod ten aanzien van herkansingen: deelname aan de laatste 6 lessen en het aansluitende examen in een volgende blok tegen alleen de kosten voor deelname aan het examen, zijnde ca. € 28,-.

Voor opgave en inlichtingen kan men terecht bij de administratie van Stichting Fundament in ‘t Lossers hoes, Raaghuisplein 1 te Losser tel. 053 5369400 of via email info@stichtingfundament.nl.