Fietsen voor en met mantelzorgers

Losser – speciaal voor mantelzorgers organiseert Stichting Fundament, in samenwerking met Astrid Olde Olthuis, een ontspannen fietstocht speciaal voor mantelzorgers in de gemeente Losser. Tijdens deze fietstocht hebben de mantelzorgers de mogelijkheid om ervaringen met elkaar te delen of om gewoon een ontspannen praatje met elkaar aan te gaan.

Wat kan je verwachten:

• Een korte intro over het effect van fietsen met koffie/thee en iets lekkers
  • Een ontspannen fietstochtje in een inspirerende omgeving
  • Gerichte en praktische oefeningen onderweg: deels individueel en deels in de groep.
  • Ruimte om te praten en ervaringen uit te wisselen

Wanneer:
Donderdag 21 maart van 13.00 tot 16.30 uur of Zaterdag 23 maart van 9.30 tot 12.30 uur

Aanmelden:

Wil je graag mee? Meld je dan uiterlijk 18 maart aan bij Maaike Zandjans van Stichting Fundament – Welzijn via email: m.zandjans@stichtingfundament.nl of via telefoonnummer: 053-5369405
Vermeld even of je donderdagmiddag 21 maart of zaterdagmiddag 23 maart mee wilt fietsen.

DEELNAME IS GRATIS

We gaan ervan uit dat je over een fiets beschikt. Mocht je geen deugdelijke fiets hebben, laat het dan even weten aan Maaike zodat we een fiets voor je kunnen regelen.